Hobbyhoek Miekepiek "Betoverend in hobbytechniek"

WebwinkelSub categorie:


Nieuwste producten en aanbiedingen

Koopjeshoek

koopjeshoek

Aanbiedingen

Aanbiedingen


Over ons

Workshops
Ga naar de workshop pagina Iedere week in de winkel van Hobbyhoek Miekepiek in Winschoten. Schrijf u in voor een workshop kaarten maken of een viltworkshop.
“Van proberen kun je leren”. Met deze spreuk in gedachte organiseert Hobbyhoek Miekepiek wekelijks een workshop kaarten maken en een viltworkshop. De workshops vinden plaats in een ruimte achter de winkel van Miekepiek aan de Garst 35 in Winschoten. Voor groepen vanaf 12 personen komen wij ook naar u toe, bij u thuis of in het clubhuis van uw vereniging. Tijdens de workshop kaarten maken leert u alles over embossing en stanstechnieken om zelf de mooiste kerst , Nieuwjaars- of verjaardagskaarten te maken. De viltworkshop gaat over het knutselen met vilt. U maakt vilten figuurtjes, kaarten en applicaties voor op kussens. Eenmaal per twee weken is het bij Hobbyhoek Miekepiek ‘inloopzaterdag’ in de winkel. Er worden dan korte demonstraties kaarten maken gegeven, waarbij de klanten zelf gratis een kaart mogen maken. Deze inloopzaterdagen zijn gratis toegankelijk. Miekepiek heeft ook regelmatig een stand op hobbybeurzen, waar eveneens korte demonstraties worden gegeven. Wees er snel bij als u de workshop kaarten maken of de viltworkshop wilt volgen, de capaciteit is beperkt. Opgeven kan in de winkel of via het contactformulier op de website. Bellen kan ook, ons telefoonnummer is 085-2081686. Voor informatie over de demonstraties kunt eveneens bellen of gebruikmaken van het contactformulier. Of kom gewoon even langs op de inloopzaterdag!
Vilten
Bezoek ons De grootste collectie sprookjesvilt van Noord-Nederland. Vilt kopen doet u in de winkel of webwinkel van Hobbyhoek Miekepiek. In de webwinkel van Hobbyhoek Miekepiek kunt u heel veel soorten en kleuren vilt kopen. Knutselen en handwerken met vilt is een hobby die voor iedereen bereikbaar is. Het materiaal is niet duur en eenvoudig te verwerken. Maak er bijvoorbeeld mooie kerstdecoraties, applicaties op kussens, leuke diertjes en andere figuren mee. Alles wat u hiervoor nodig heeft, vindt u bij Miekepiek:
  • 100% wolvilt in tientallen kleuren.
  • Sprookjesvilt. Lapjes vilt in allerlei prachtige kleurschakeringen. De grootste collectie in Noord-Nederland.
  • Kant-en-klare hobbypakketten van diverse ateliers.
  • Garens in allerlei kleuren.
  • Houten gezichtskraaltjes om viltfiguurtjes mee te maken.
  • Alle denkbare benodigdheden, zoals speciale viltscharen.
  • Heel veel patronen, hobbytijdschriften en –magazines, en boeken over de vilthobby.
U bent ook welkom in onze winkel in Winschoten. Alles wat we via de webwinkel verkopen, is ook verkrijgbaar in onze vestiging in het Groningse Winschoten. Met name de collecties sprookjesvilt en mallen om kaarten te maken zullen u verbazen. Een groot voordeel van een ’ouderwetse‘ winkel is de mogelijkheid om bij uw aankoop een deskundig advies te krijgen. U krijgt alternatieven, wordt misschien wel op ideeën gebracht waar u zelf nooit aan gedacht zou hebben en weet zeker dat u met de juiste spullen de winkel uitgaat. Als u in de buurt bent, moet u dus zeker ook eens een bezoek brengen aan onze winkel. De winkel is van dinsdag tot en met zaterdag open van 10.00 tot 17.00 uur. Wilt u meer informatie over vilt kopen of over de leuke vilthobby? Stel uw vraag dan via het contactformulier op de website of bel 085-2081686. Wij zijn u graag van dienst.
Pixel hobby
Neem contact op Download een patroon met complete bestellijst. Alles voor uw pixelhobby bij Hobbyhoek Miekepiek. De pixelhobby is al jaren onverminderd populair. Het werkt als volgt: via een gratis te downloaden computerprogramma zet u een eigen foto of afbeelding om in een patroon voor pixels. Dit zijn kleine rubberen dopjes, die in meer dan 500 kleuren verkrijgbaar zijn. De pixels drukt u volgens het patroon op een pixelkaart, waardoor u een fraaie, natuurgetrouwe afbeelding krijgt. Op een kaart van 15 bij 20 cm passen wel 2000 pixels. Uw bestelling in één keer compleet. Tegelijk met het patroon genereert het computerprogramma ook een complete lijst met de hoeveelheden en de kleuren van de pixels die u nodig heeft, inclusief het eindbedrag. De materialen bestelt u vervolgens eenvoudig in onze webwinkel. Niet alleen een ruim aanbod, maar ook erg eenvoudig te bestellen. Wilt u meer informatie over de pixelhobby? Loop dan gerust eens bij ons binnen. U vindt onze winkel aan de Garst 35 in Winschoten. U kunt uw vraag ook stellen via het contactformulier op de website of door te bellen met telefoonnummer 085-2081686. Wij helpen u graag op weg met deze leuke hobby.
Kaarten maken
Neem contact op Heel veel patronen voor embossing of stansen. Bestel uw kaartenmallen in de webshop van Hobbyhoek Miekepiek. In de webshop van Hobbyhoek Miekepiek vindt u een enorme collectie kaartenmallen. De mallen worden gebruikt in embossing- en stansmachines, voor het zelf maken van de mooiste kaarten. De keus in patronen en afbeeldingen is bijna grenzeloos. Natuurlijk zijn er kaartenmallen voor thema’s als Kerstmis, Nieuwjaar, Pasen en verjaardagen, maar eigenlijk kan voor ieder onderwerp wel een passende mal gevonden worden. Met de mallen en het juiste papier kunt u met behulp van een embossing- en stansmachine naar keuze reliëf aanbrengen in het papier (embossing) of een afbeelding uitsnijden (stansen). Het resultaat gebruikt u vervolgens, samen met uw eigen creativiteit, om unieke kaarten te maken. Wilt u de fijne kneepjes leren, volg dan de workshop kaarten maken die wekelijks gegeven wordt door Hobbyhoek Miekepiek. Wilt u meer weten over embossing, stansen of kaartenmallen? Loop dan gerust eens binnen bij onze winkel aan de Garst 35 in Winschoten. Daar vindt u een groot aantal boeken en hobbytijdschriften en –magazines, ook over dit onderwerp. U kunt uw vraag ook stellen via het contactformulier op de website of door te bellen met telefoonnummer 085-2081686.

Contact

Heeft u vragen dan wel opmerkingen dan horen wij dat natuurlijk graag. Schroom niet en neem contact met ons op.

Wilt u misschien informatie over een bepaalde hobby of wilt u weten welke mogelijkheden er zijn voor workshops op lokatie of bij ons in de winkel? Neem dan contact met ons op
en wij zullen u zo goed mogelijk proberen te helpen. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken om bij ons in de winkel te praten over u wensen op het gebied van workshops, demonstraties
of voor een uitleg van technieken.

About us

Dit gedeelte wordt binnenkort gevuld! Onze excuses voor het ongemak.